ONLINE BEJELENTKEZÉS

Ön, az alábbi online bejelentkezés segítségével automatikusan kérhet kezelési időpontot fogorvosától. Kérjük, értelemszerűen válasszon a rendelők, orvosok és a vélelmezett kezelések közül. Az időpont esetében, az Ön számára kedvező dátumot és órát kezdeményezze, amennyiben a kért időpont szabad, automatikus visszaigazolást kap, ha már foglalt, kérjük kezdeményezzen új időpontot. Kérjük vegye figyelembe, hogy az időpontok általában egy hétre előre foglaltak, így ezen időtartamon belül nehéz megfelelőt találni.

Sürgős esetben (Pl: erős fájdalom, vagy frontfogak törése), vagy ha az ön által kiválasztott időpont foglalt, mindenképpen telefonon szíveskedjen bejelentkezni! Ezen eseteket igyekszünk akár rendelési időn kívül is ellátni.
 
A rendelő és szakorvos választáshoz segít az alábbi rendelési idő táblázat, kérjük mindenképpen vegye figyelembe, hogy bejelentkezése érvényes legyen. (Ugyan ez igen ritka probléma, de ha véletlenül nem kap visszaigazolást 1 napon belül, akkor mindenképp jelezze ezt e-mail-en, vagy akár telefonon. Köszönjük.)
 
Dr. Oláh Mónika  
      
Pécsett:              Kedd, Szerda 10-16 óra
Szekszárdon:     Hétfő, Csütörtök 9-18 óra
 
Dr. Kiss Gábor 
          
Pécsett:              Hétfő 17-20 óra, Csütörtök 14-20 óra
Szekszárdon:     Kedd 16-20 óra,  Péntek 14-20 óra
 
Dr. Gurdán Zsuzsanna 
    
Pécsett:             Kedd 17-20 óra
Szekszárdon:    Péntek 14-20 óra 


Kérjük válasszon rendelőt!
Kérjük válassza ki orvosát!
A kezelés típusa:


Amennyiben szükséges, kérjük írja le tüneteit:


A felsorolt kezelések tájékoztató jellegűek, a szakorvos az anamnézis felvételekor tájékoztatja Önt, - a problémákat orálkamera segítségével a képrnyőn is bemutatva - a szükséges kezelésekről, és azok okairól.
Válasszon dátumot!
Még nincs dátum kiválasztva!

Kérjük adja meg adatait:
Név:


Email:


Telefonszám: